Energieoplossingen

XL-EnergySolutions levert tal van energieoplossingen bij ondernemingen, organisaties en overheden. We adviseren en helpen met de aanbesteding of de financiering, ontwikkelen en realiseren energieprojecten en reduceren de energiekosten.

XL-EnergySolutions adviseert, ontwikkelt en realiseert projecten met Zonnepanelen met de beste prijs en kwaliteit. We combineren vele jaren projectervaring en scherpe inkoopcontracten met de kennis en kunde van partners.

PV-projecten

Daarnaast bekijken we ook of het energieverbuik verminderd kan worden. Dit doen we door middel van een energiescan waarbij het huidige energiecontract, het energieverbruik en het besparingspotentieel in beeld gebracht wordt. De energie die bespaart wordt, hoeft in ieder geval niet duurzaam te worden opgewekt. Interesse? Lees meer bij Energiebesparen.

Een andere mogelijkheid tot besparen is het toepassen van LED verlichting. Xl-EnergySolutions werkt hierbij samen met producenten van kwalitatief hoogwaardige producten en met de competentie om ook het gewenste lichtbeeld te behouden of te creëren. XL-EnergySolutions kan zowel oplossingen bieden op het gebied van LED binnen- als ook LED buitenverlichting.

LED-TL projecten

Ook bekijkt XL-EnergySolutions de mogelijkheid tot het toepassen van een Energiemanagementsysteem omdat daarmee bestaande verbeteringen geborgd en nieuwe besparingen geïdentificeerd kunnen worden. Dit is geen duur IT-systeem maar “cloud based computing” zonder grote investeringen. Het systeem stuurt regelmatig een rapportage, meldt zich automatisch bij afwijkend energiegedrag en u bent zo in controle over uw energiekosten.Expoitatie en onderhoud

Indien vragen of interesse in een nader gesprek, neem dan vrijblijvend contact op via Contact.